Vojvodina dovela reprezentativca Srbije

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.10.22. | 12:52

Milan Milić, doskorašnji desni bek Zagreba, potpisao za srpskog šampiona

Rukometaši Vojvodine su sve jači. Kao što smo već pisali u redove novosadskog kluba se vratio slovenački levi bek Gregor Ocvirk, a novo pojačanje Novosađana je povremeni reprezentativac Srbije Milan Milić, saznaje portal Balkan-handball.com.

Dva predstavnika generacija 1998, posle odlaska Nemanje Pribaka u Izrael, podići će potencijal sastava Borisa Rojevića na bekovskim pozicijama i povećati, i onako veoma realne, šanse Novosađana da odbrane šampionski pehar.

Izabrane vesti

Dvadesetčetvorogodišnji Milić stiže iz redova PPD Zagreb gde nije uspeo da se izbori na startu sezone za minutažu u konkurenciji hrvatskog reprezentativca Luke Lovre Klarice i raspucanog Mađara Čabe Leimetera. Sa Novosađanima je potpisao dvogodišnji ugovor.

Nekada najbolji junior Evrope, Ocvirk, prošle sezone bio je deo novosadskog sastava. U domovini je nastupao za Celje i Jeruzalem Ormož, a u inostranstvu branio boje Vardara i švedskog Kristianštada. Njegove šuterske karakteristike su svakako dodatna vrednost za kvalitet ARKUS lige.

Slovenačkog beka neće biti na terenu još nekoliko nedelja jer se vratio na Slanu baru u veoma lošem fizičkom stanju, sa viškom kilograma, pa će mu biti potrebno vreme da uhvati ritam.

Posle tri kola, Novosađani imaju maksimalni učinak, a u narednom kolu Arkus Superlige ih čeka najteži posao, gostovanje Dinamu u Pančevu.



tagovi

RK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara